ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Івано-Франківщині водій намагався дати хабар поліцейським – розпочато кримінальне провадження

Мешканець Косівщини сів за кермо скутера напідпитку та був зупинений співробітниками поліції. Щоб справа не дійшла до суду, правопорушник вирішив підкупити поліцейських. Слідчі задокументували неправомірні дії прикарпатця та розпочали кримінальне провадження, Поліція Івано-Франківської області.

14 січня у селі Смодна працівники сектору реагування патрульної поліції за порушення ПДР зупинили 35-річного водія скутера Zongshen, який перебував ще й у стані алкогольного сп’яніння. 0,74 проміле – саме стільки алкоголю в організмі кермувальника показав «Драгер».
Під час складання адміністративних матеріалів за керування напідпитку правопорушник запропонував правоохоронцям винагороду, аби уникнути відповідальності.
Інспектори декілька разів попередили чоловіка про кримінальну відповідальність, проте це його не зупинило. У салон службового автомобіля порушник жбурнув 100 євро.
Для документування злочину інспектори викликали слідчо-оперативну групу.
Наразі слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу Украі‌ни (пропозиція, обіцянка або надання неправомірноі‌ вигоди службовіи‌ особі).
Протокол за фактом керування у стані сп'яніння водій теж отримав.
Поліція Прикарпаття наголошує усім водіям бути відповідальними!