ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Городенківщині у річці знайшли тіло 18-річного хлопця, якого шукали кілька днів

Як повідомляли раніше, 24 серпня о 12:10 до рятувальників області надійшло повідомлення про те, що близько 18:30 в р. Дністер під час відпочинку пірнув у річку та не виплив 18-річний житель с. Гавриляк Тлумацького району. Одяг хлопця було виявлено на березі річки Дністер.

Того ж дня о розпочато водолазно-пошукові роботи на р. Дністер в с. Лука Городенківського району.  Рятувальники обстежили 5 тис. м кв. дна р. Дністер та  10 тис. м кв. водного середовища р. Дністер, але безуспішно. 25 серпня о 8:30 водолази  відновили проведення пошуків чоловіка. Додатково було залучено 1 човен від Державної пожежно-рятувальної частини №13 Городенки, повідомляє Управління ДСНС області.

26 серпня відновлено проведення пошукових робіт на р. Дністер на території Городенківського району.  О 10:10 поблизу с. Лука Городенківського району посеред річки Дністер рятувальники  виявили тіло утопленика. Повідомлено працівників поліції та родичів загиблого.

Всього було задіяно 12 чоловік особового складу, з них 5 – водолази, та 5 одиниці техніки, в тому числі 2 човни і катамаран.

Фото ілюстративне