ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Городенківщині протестувальники перекрили дорогу державного значення. ФОТОФАКТ

Сьогодні, 2 вересня, мешканці Городенківського району, як і обіцяли,  перекрили дорогу державного значення Снятин-Тязів.

Нагадаємо, люди вимагають негайно провести тендер на ремонт дороги Хмелева-Вікно і внести дорогу Семаківці-Чернелиця до програми капітального будівництва на 2021-2022 роки та виконати ямковий ремонт.

“Жителям смт Чернелиця та сіл Копачинці, Кунисівці, Хмелева, Вільхівці, Корнів, Олієво-Королівка, Олієво-Корнів, Дубки, Далешове, Репужинцв, Колінки, Михальче, Білка та Семаківці увірвався терпець щодо стану місцевих доріг. За 29 років з 61 кілометрів доріг відремонтували тільки три. Враховуючи вищевказані аргументи, жителі цих сіл оголошують з 10:00 2 вересня безстрокову акцію шляхом перекриття дороги державного значення Р 20 “Снятин-Тязів”, – йдеться у зверненні депутата обласної ради Івана Приймака до владних структур.

Як зазначається, акція - безстрокова.

Як повідомили в обласній поліції, правоохоронці забезпечують публічний порядок, регулюють дорожню обстановку і пропонують об’їзд.

Для охорони публічного порядку залучено 14 працівників поліції, з них два інспектори поліції діалогу.

Також з метою інформування та для об’їзду виставлено два пости на трасі Р-20 (один із сторони Івано-Франківська, а інший – з Городенки).

"Наголошуємо усім учасникам дорожнього руху дотримуватися ПДР та зважати на тимчасові незручності й скористатися запропонованим об’їздом", - зазначає поліція.