ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині застілля завершилося вбивством. ФОТО

18 квітня близько 16:20 до відділення поліції №1 (м.Яремче) надійшло повідомлення про вбивство у селі Микуличин Яремчанської територіальної громади.
Заявниця пояснила, що між її 25-річним співмешканцем і 48-річним сусідом виник конфлікт, який завершився ножовим пораненням. На місце події негайно виїхали поліцейські, повідомляє обласна поліція.
Попередньо правоохоронці з’ясували, що напередодні чоловіки розпивали спиртні напої. Згодом між ними виникла суперечка, яка переросла у бійку. У ході сутички господар ножем  вдарив товариша в шию, від чого той помер до приїзду "швидкої". Після скоєного зловмисник втік.
Поліцейські негайно розпочали пошуки зловмисника, опитали можливих свідків і очевидців, оглянули прилеглу територію та вже менш ніж за годину розшукали фігуранта, коли той намагався сховатися у лісовому масиві.
Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 КПК України. Додамо, що він раніше судимий за вчинення крадіжок, а також у суді слухається ще одна справа щодо нього за вчинення майнового злочину.
Невдовзі слідчі, за погодженням обласної прокуратури, повідомлять про підозру зловмиснику у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а суд обере йому запобіжний захід. Проводиться слідство.