ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Прикарпатець під час пиятики смертельно травмував 63-річного мешканця Коломийщини. ФОТО

У Івано-Франківську під час сварки чоловік завдав проникаюче ножове поранення грудної клітини своєму товаришу. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події. Підозрюваного затримано в процесуальному порядку. Розпочато кримінальне провадження.

4 липня до Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги, що у квартирі одного з будинків в обласному центрі виявлено 63-річного мешканця Коломийського району без ознак життя зі слідами насильницької смерті, повідомляє обласна поліція.

За попереднім висновком судово-медичного експерта, чоловік помер у результаті проникаючих колото-різаних ран грудної клітки з пошкодженням внутрішніх органів.

Як попередньо встановили правоохоронці, потерпілий перебував в гостях 65-річного знайомого. На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин між чоловіками виник словесний конфлікт. В результаті старший завдав молодшому чисельні удари ножем в  грудну клітку. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Йому повідомлено про підозру за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. За такий злочин затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі. Проводиться слідство.

До теми: На Коломийщині 35-річна жінка поранила ножем сестру