ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині у ДТП загинула 15-річна дівчина, ще четверо людей отримали травми

2 січня о 09:06 до Долинських рятувальників поступило повідомлення про ДТП в селі Новоселиця Долинського району.По прибутті до місця події було встановлено,що відбулося зіткнення двох легкових автомобілів «Рено» та «ВАЗ».В результаті ДТП було травмовано чотирьох осіб та одна дитина загинула. Для надання допомоги було залучено відділення державної пожежно-рятувальної частини номер-10 міста Долина на автомобілі САРМ. Рятувальники надавали допомогу працівникам бригади ШМД за допомогою приладу мішок АМБУ здійснювали штучне дихання потерпілій жінці, та на ношах транспортували її до карети швидкої медичної допомоги,а також від’єднали клеми АКБ пошкоджених автомобілів. Потерпілих громадян направлено до лікувального закладу.На місці ДТП працюють обласні слідчі,всі обставини смертельної ДТП встановлює поліція.

За попередніми даними, водійка автомобіля «ВАЗ 21112» не впоралася з керуванням на дорозі, виїхала на зустрічну смугу руху, де здійснила зіткнення з транспортним засобом «Рено».
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Поліція встановлюють всі обставини автопригоди. Триває досудове розслідування.