ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині припинили діяльність двох нелегальних гральних закладів. ФОТО

17 березня близько 21 години оперативними працівниками Управління стратегічних розслідувань в області спільно з поліцейськими Івано-Франківського районного управління поліції задокументовано діяльність закладів, які надавали послуги у протиправному бізнесі.
Йдеться про азартні клуби по вулиці Степана Бандери та Євгена Коновальця в Івано-Франківську. В ході проведення першочергових слідчих дій у приміщеннях знаходилися працівники та клієнти клубів. Поліцейські вилучили близько 70 одиниць комп’ютерної техніки, а саме: системні блоки, касові апарати, відеореєстратор, гроші, що, ймовірно, були здобуті злочинним шляхом та інші пристрої, що використовувалися для функціонування та надання азартних ігор, повідомляє обласна поліція.
Особи, які виявляли бажання брати участь в азартних іграх, попередньо записувались та згідно зі списком заходили в приміщення.
Вхід до закладів оснащені камерами відеоспостереження. Приміщення закладів було без вивісок та зовні виглядало зачиненим.
Поліцейські проводять заходи щодо встановлення організаторів та причетних до незаконної діяльності осіб з метою притягнення їх до відповідальності.
Слідчі здійснюють досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.