ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині поліція і медики співпрацюватимуть задля спокою і безпеки громадян.ФОТО

10 жовтня в “Обласному клінічному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” відкрили диспетчерську

Сьогодні, головною метою залишається співпраця поліції і медичних представників задля безпеки і спокою громадян, повідомляє WestNews із посиланням на Національну поліцію Івано-Франківської області.

Коли людині потрібна медична допомога, також якщо особа перебуває у стані сп’яніння, адже це також ризик для її життя і здоров’я, працівники поліції викликають “швидку”. Аналогічно і медики викликають правоохоронців до осіб, яким потрібна медична допомога, але при цьому вони порушують громадський порядок і можуть завдати шкоди життю чи здоров’ю своєму чи інших осіб.

Відтепер усі виклики на лінію “103” з усієї області надходитимуть у єдиний центр, який розміщений на вулиці Софіївка, 39. З 12 вересня центр працює в тестовому режимі. Станом на 1 жовтня охопили 55% населення області. Щотижня підключається по два райони. Загалом по області працює 101 бригада “швидкої”, це близько 1700 працівників.