ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Долинщині син, будучи напідпитку, забив до смерті власну матір

Трагедія сталась сьогодні, 9 липня в м. Долина. Син, будучи напідпитку, спричинив смертельні тілесні ушкодженея своїй матері.

Швидку медичну допомогу викликала сусідка, жінку доставили в центральну районну лікарню у важкому стані, де вона й померла, повідомляють у пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

Під час з’ясування обставин події правоохоронці встановили, що до смерті жінки причетний рідний син. Вони проживали разом із потерпілою і між ними часто виникали сімейні сварки. Під час останнього конфлікту, 53-річний син побив 81-річну матір.

Жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження у вигляді набряку та стиснення головного мозку, крововиливів під оболонки головного мозку, а також закриту черепно-мозкову травму. Від отриманих травм потерпіла померла в лікарні.

Слідчі затримали зловмисника. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, а також обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За фактом умисних тяжких тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження. За такі дії зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Читайте також: На Прикарпатті під час розпивання алкоголю жінка зарізала односельця