ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Міський голова Коломиї заветував рішення міськради про встановлення МАФу біля пошти

Богдан Станіславський заветував рішення міської ради, яким надано дозвіл на встановлення МАФу біля будівлі пошти навпроти Студентського скверу.
Про це очільник Коломийської громади повідомив у фейсбук.
"Причин декілька і вони дуже очевидні:
1) МАФів в історичному центрі Коломиї забагато.
2) МАФи платять просто мізерні кошти у бюджет громади (до прикладу, за цей МАФ його власник би сплачував в середньому 80-100 гривень в місяць). Так, це питання міської ради. Вже готуються необхідні документи і воно буде вирішено.
3) Відділ архітектури і містобудування мав зауваження і їх було озвучено депутатам перед голосуванням. Так, це їхнє право підтримати питання попри зауваження архітекторів. Так само, як моє право ставити "вето" на рішення, які, на мою думку, в той чи інший спосіб порушують права громади.
В порядку денному сесії це питання було під номером 7 і мало назву "7. Про внесення доповнень до рішення міської ради від 19.02.2015 р. №2046-50/2015 «Про затвердження комплексної схеми розміщення та архітектурних типів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Коломиї" - йдеться у дописі.
Як повідомляли, 27 квітня відбудеться ХІІІ (позачергова) сесія Коломийської міської ради, на порядок денний якої винесено одне питання "Про внесення доповнень до рішення міської ради від 19.02.2015 р. №2046-50/2015 «Про затвердження комплексної схеми розміщення та архітектурних  типів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Коломиї".