ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Міський голова Ігор Слюзар та депутат Ігор Ільчишин оглянули відремонтований об’єкт на вулиці Лисенка. ФОТО

Міжбудинкові проїзди у мікрорайоні Лисенка відремонтовано. Завершення ремонтних робіт проконтролювали мер Коломиї Ігор Слюзар та депутат міської ради Ігор Ільчишин, а ще поспілкувались з  мешканцями вулиці.

Мешканці мікрорайону чекали на капітальний ремонт доріг понад 50 років. І лише після систематичних звернень депутата округу Ігоря Ільчишина необхідну суму на ремонт заклали у міський бюджет.

На прохання місцевих жителів дорогу розширили. Хід робіт постійно контролювали міський голова Ігор Слюзар та заступник з комунальних питань Богдан Федорук. Крім того, перед початком ремонту було замінено водопровід.

Відзначимо неабияку активність голів ОСББ, зокрема  Ірини Данькевич, за керівництва якої в будинку 12 на вулиці Лисенка замінили вікна, відремонтували каналізацію, залили відмостки, щоб будинок не підтоплювало.

До теми: Співпраця ОСББ і депутата: на вул. Лисенка, 3 встановили дитячу гірку. 

Протягом всього часу допомогу фінансову чи у вигляді будівельних матеріалів мешканці отримували від депутата округу Ігоря Ільчишина. Зокрема нещодавно мешканцям передали бляху для накриття входів до під’їздів. Пані Ірина каже, що   Ігор Ільчишин завжди підтримує і допомагає: “Скільки разів звертались – жодного разу не відмовив”.

Ігорю Ільчишину вже добре відомі проблеми округу, адже він є депутатом міської ради вже дві каденції. За цих 10 років завдяки тісній співпраці депутата з мешканцями округу провели ремонтні роботи будинку, облагородили територію, встановили дитячий ігровий та спортивний майданчики.  Багато зроблено, однак багато роботи ще попереду.

До слова, невдовзі ремонтні роботи міжквартальних проїздів розпочнуться на вулиці Лисенка-Січових Стрільців.

Нагадаємо, що  у Коломиї вже відремонтували мікрорайон Леонтовича та міжбудинкові проїзди на вулицях СахароваЧайковськогоБандери, Привокзальній та Мазепи.

До теми: Співпраця ОСББ і депутата: Ігор Ільчишин забезпечив будматеріалами будинок на вул. Лисенка. ФОТО, ВІДЕО

Читайте також: Ігор Ільчишин: "Співпраця депутата і ОСББ – запорука успішного округу".

 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.