ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Маємо бути готовими в разі виникнення надзвичайної ситуації", - голова Печеніжинської громади взяв участь у спільній нараді з народним депутатом Андрієм Іванчуком

Сьогодні голова Печеніжинської громади Ігор Довірак взяв участь у спільній нараді з народним депутатом Андрієм Іванчуком, головою Коломийської РДА Любомиром Глушковим, головами сусідніх громад щодо ситуації в Україні.
"Ми маємо бути готовими в разі виникнення надзвичайної ситуації, адже не виключене загострення конфлікту на сході України. Проте зараз головне зберігати спокій та черпати інформацію тільки з офіційних джерел", - наголосив Ігор Довірак на своїй сторінці у фейсбуці. 
"Працюємо над планом дій з територіальної оборони, унеможливленням гуманітарних викликів та забезпеченням всім необхідним наших земляків, які зголосилися захищати державу. Прошу місцевих підприємців, які готові підкласти плече допомоги приєднатися до поїздки в п'ятницю у Гвіздець, щоб зрозуміти потреби військових і чим ми зможемо допомогти", - йдеться у дописі.