ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Lego випускає набір за мотивами фільму "Сам удома", який придумав українець. ФОТО

Lego випускає набір за мотивами фільму «Сам удома». Його придумав українець Олексій Сторожук з Вінниці. Наразі це найбільший набір данського виробника конструкторів зі створених спільнотою фанатів Lego, пише Суспільне Око.
Із 3955 елементів можна зібрати будинок Маккалістерів із першої частини культової стрічки – про приховані пастки Кевіна та милі пасхалки для фанів фільму не забули також. Lego Ideas Home Alone вийшов на ринок з 1 листопада та коштує 250 доларів.
Розробник набору живе у Вінниці, працює диспетчером в іноземній брокерській компанії, а у вільний час із дружиною збирає Lego.
Власний набір за мотивами фільму «Сам удома» він вирішив створити ще у 2019 році. Після перемоги в голосуванні на Lego Ideas набір продається в усьому світі.
Будинок «Сам вдома» вже зацінив навіть сам «Кевін» – актор Маколей Калкін
За умовами конкурсу, fan-дизайнер отримує 1% роялті від усього прибутку з продажів набору. Також Lego надсилає десять копій набору автору. До пандемії компанія влаштувала презентацію конструктора в офіційному магазині Lego та запрошувала fan-дизайнера.