ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Легальна зайнятість – гарантія для працівника та роботодавця

Служба зайнятості нагадує, що легальна трудова діяльність - це соціальна захищеність працюючого населення. В разі порушення прав працівника трудовий договір є гарантією довести свої права у судовому порядку, а для роботодавця - право вимагати у працівника виконання роботи належним чином або дотримуватися правил внутрішнього трудового розпорядку та режиму роботи.

Також інформуємо: у січні-серпні 2021 року з філіями Івано-Франківського обласного центру зайнятості та Івано-Франківським міським центром зайнятості співпрацювало 4,9 тис. роботодавців, які подали до обласної служби зайнятості 15,1 тис. вакансій.

За 8 місяців 2021 року статус безробітного мали 29,1 тис. осіб. Задля забезпечення їх професійно-кваліфікаційного рівня до вимог роботодавців, за сприяння служби зайнятості 4,4 тис. безробітних вже пройшли професійне навчання у цьому році.

11,3 тис. осіб, зокрема, 9,2 тис. зареєстрованих безробітних, у цьому році знайшли роботу за сприяння обласної служби зайнятості, в тому числі на нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцю на оплату єдиного внеску працевлаштовано 107 безробітних. 

Відділ інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості