ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийських підприємців ІІ групи просять сплатити податок за квітень до вирішення питання від звільнення від його сплати

Рішенням Коломийської міської ради №457-11/2021 від 25.03.2021 року Про звільнення від сплати єдиного податку платників ІІ та ІІІ груп зі змінами звільнено від сплати єдиного податку платників ІІ групи, які зареєстровані на території Коломийської територіальної громади, на період з 01.04.2021 р. по 30.04.2021 р.

Оскільки дане рішення не пройшло процедуру прийняття регуляторного акту відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», органи державної податкової служби  не мають змоги забезпечити його виконання, повідомляють на сайті міської ради.

"Враховуючи наведене, з метою попередження застосування органами ДПС штрафних санкцій, просимо платників єдиного податку ІІ групи сплатити податок за квітень 2021 року до вирішення питання щодо можливості реалізації норм рішення Коломийської міської ради "Про звільнення від сплати єдиного податку платників ІІ групи", - йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.