ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломиянин влаштував аукціон на допомогу біатлоністці із Сумщини

Один із вболівальників сумської біатлоністки Аліни Мірошниченко Ігор Могильняк з Коломиї вирішив зібрати гроші на лікування дівчини. 14-го листопада на дорозі у селі Токарі Сумського району вона потрапила в аварію і травмувалася.

Ігор Могильняк разом з братом Володимиром намагаються не пропускати участь наших спортсменів у гонках. Підтримують біатлоністів під час змагань, у тому числі й музикою, грою на трембіті, пише Суспільне.

Аукціони, розповів Ігор Могильняк, проводять не вперше. Цього разу – збирають гроші на лікування Аліни Мірошниченко. Продають спортивне приладдя.

"Це стартові біби, у яких біатлоністи бігають. Один біб – з чемпіонату світу 2016-го року з підписами всіх біатлоністів, а другий – з гонки чемпіонів, яка відбувається щорічно у Чернігові", - розповідає Ігор про речі, які продає на аукціоні.

19-тирічна Аліна Мірошниченко є призеркою чемпіонатів України та Сумської області. Найвищі досягнення спортсменки – "срібло" національного чемпіонату серед старших дівчат у командній та дуельній стрільбі та четверте місце естафетної гонки. Зараз вона у лікарні.

"Стан поки у неї тяжкий. У неї поламаний ніс, струс мозку, череп проламаний. І поламаний хребет. Це дуже великі гроші. Ще ми ще не знаємо всієї суми. Операцію зробили, а далі я не знаю", - говорить мати Аліни.

"Гроші уже відправив на картку мами Аліни, хто ще бажає допомогти реквізити (Ощадбанк) 5167 4900 9059 0457 Мірошниченко Тетяна.

Буде ще один аукціон з бібами.
Всім дякую", - написав на своїй сторінці Iгор Могильняк.