ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломиян запрошують на Вечір джазу

На коломиян та гостей міста чекає вишуканий вечір джазу під інтригуючою назвою "Black & White”. Пролунає наживо класика популярних джазово-естрадних творів американських, європейських та українських композиторів у виконанні сузір”я неймовірно харизматичних виконавців, а саме - Валерії та Ігоря Курило, Миколи Губчука; та естрадно-духового оркестру ,,Big Band” керівники Любомир Хімяк та Андрій Іванчук, повідомляють на сторінці Коломийської філармонії імені Олександра Козаренка.
Микола Губчук (м.Коломия-м.Київ) — оперний співак(баритон), соліст Національної опери України. Його голос збирає повні зали по всьому світу, зокрема у ,,Barbican Centre” м.Лондон (Велика Британія) та ,,Smetana Hall” м.Прага (Чеська Республіка).
Валерія та Ігор Курило (м.Кривий Ріг) - музиканти, викладачі Криворізького обласного музичного коледжу. Ігор Курило (тромбон) - завідувач естрадного відділу та керівник колективу «Gig Band», вокалісткою якого є Валерія Курило, лауреатка всеукраїнських та міжнародних конкурсів та солістка Криворізького академічного театру драми та музичної комедії ім. Тараса Шевченка.
Естрадно-духовий оркестр ,,Big Band” під керівництвом Любомира Хімяка та Андрія Іванчука (Філармонія ім.О.Козаренка м.Коломия). В його репертуарі – класика джазового жанру , оригінальні аранжування відомих джазових стандартів світових та європейських авторів. Колектив веде активну успішну діяльність на концерних майданчиках України.