ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Кейс ТРЦ Hollywood: як посилити свої позиції в період пандемії

Період пандемії для представників рітейлу та торгово-розважальних центрів здебільшого виявився не надто легким випробуванням. Утім, є компанії, для яких важкі часи стають потужним стимулом до розвитку й вдосконалення сервісу.
Яскравий приклад успіху в умовах пандемії: торгово-розважальний центр в Чернігові ТРЦ Hollywood. Навіть у період карантину він не перестає шукати нові шляхи для залучення відвідувачів і залишається одним з найактивніших гравців регіонального бізнесу.
Наприклад, у центрі впровадили щотижневі торговельні акції за групами товарів. Тож кожного тижня покупці почали приходити до ТРЦ Hollywood під новим інформаційним приводом. Після послаблення карантинних обмежень у центрі було проведено понад два десятки подібних акцій, що стосувалися конкретної групи товару.
Крім того, впроваджують нові сервіси. Приміром, завдяки колаборації з найкращими приватними клініками Чернігова, містяни приходять до ТРЦ, щоб безоплатно обстежитися на сучасному високоякісному обладнанні.
Новою фішкою ТРЦ Hollywood стало відкриття сучасної автостанції міжміського сполучення.
Не менш важливо, що велика кількість людей вибирає автостанцію на території торгово-розважального центру ще й тому, що наявність великої транспортної розв’язки дає змогу зручно дістатися до АС практично з усіх районів міста.
Тож завдяки відкриттю автостанції потік відвідувачів до ТРЦ Hollywood зріс іще більше.
Торговельно-розважальний центр з міста з населенням менше 300 000 осіб показує, як в умовах пандемії можуть адаптуватися торгово-розважальні центри.
Джерело: RAU.UA