ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Капремонт вул. Шкрумеляка у Коломиї: майстри кладуть плитку на тротуарах. ФОТО

Триває капітальний ремонт вул. Шкрумеляка в Коломиї. Наразі майстри кладуть плитку на тротуарах з обох боків. 

Як повідомляли, 10 мільйонів гривень з державного бюджету на капітальний ремонт вул. Шкрумеляка виділили за сприяння народного депутата Андрія Іванчука. 

Під час тендеру вдалося зекономити майже три мільйони гривень. Нещодавно на вулиці постелили перший шар асфальту. До слова, проєкт передбачає заміну близько 200 м каналізації та влаштування двох шарів асфальтобетонного покриття. У тендер включено також тротуари з обох боків. До слова, протяжність цієї вулиці – 720 метрів. Гарантійний термін робіт – 10 років.

Як писало Дзеркало, на початку тижня  Уряд виділив кошти з державної субвенції на капітальний ремонт вулиці Чайковського у Коломиї. Виділення коштів пролобіював також народний депутат Андрій Іванчук.  Найближчим часом міська рада оголосить тендер, буде визначено підрядника і розпочнуться роботи. 

Крім того, цього року капітально відремонтують вул. В. Винниченка: постелять асфальт та прокладуть нові пішохідні доріжки. Кошти на це днями виділив Кабінет Міністрів України також за сприяння  Андрія Іванчука. 

Отож вже цього року завдяки Андрієві Іванчуку за кошти з держбюджету капітально відремонтують три важливі вулиці Коломиї - Шкрумеляка, Чайковського і Винниченка.

 Читайте також: Чотири нові амбулаторії, збудовані за сприяння Андрія Іванчука, вже приймають пацієнтів. ФОТО

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.