ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Івано-Франківський готель "Станіславів" розповів про спробу шантажу з боку блогера. АУДІО

У вівторок, 3 вересня, у франківському готелі “Станіславів” стався інцидент – спроба шантажу адміністрації з боку клієнта, заїжджого блогера.

Про це повідомило керівництво готелю і додало аудіозапис розмови.

Того дня в готель поселився Віктор Ушаков, попередньо провівши бронювання на сайті Booking.com. Після поселення минуло кілька хвилин – і він зі скандалом повідомив рецепцію, що в унітазі знайшов хробаків.

“Чоловік почав погрожувати, що є відомим блогером та все уже зняв на відео і ми неминуче пожаліємо через те, що «розвели хробаків». Але на відео добре видно, що ванною кімнатою він вже вдало скористався раніше, бо в унітазі вода жовтуватого кольору і навіть папір, який завжди акуратно складений у всіх номерах вже десять років, висить обірваним. 

Ці факти правдоподібно свідчать про те, що хробаки-жучки невідомого походження (наголошуємо, що дані комашки не земноводні, а тому ні з води, ні до води не виходять і не входять) були доставлені туди саме гостем із Запоріжжя”, – розповіли в адміністрації готелю.

 Спершу гість вимагав компенсації – переселити його в комфортабельніший номер, наприклад люкс, а опісля – взагалі відмовився від перебування в готелі.

Блогер отримав назад свої кошти при виселенні, а виходячи, передав адміністратору рецепції наступне: “Якщо керівництво готелю дорожить своєю репутацією, нехай зі мною зв’яжуться”. 

“Звісно, що ми вийшли на зв’язок, – додає адміністрація готелю, – щоб захистити свою репутацію, але в телефонній розмові замість взаємопорозуміння ми отримали пропозицію про нерозповсюдження цієї історії. Мовляв, заплативши йому 5 тисяч гривень, ще як бонус отримаємо хороший відгук, або ж він опублікує відео і отримає хайп серед підписників”.

За цим фактом готель вже звернувся до правоохоронних органів та передав усі необхідні докази вимагання коштів.

Готельєри звернулися також до своїх колег:

“Хочемо попередити вас, дорогі друзі та колеги, що такий випадок може бути не поодинокий. На просторах інтернету можна знайти безліч результатів, коли «блогери» чи то підкидали волосся/посторонні речі в їжу тільки для того, щоби не платити або ж отримати за завданий їм «збиток» матеріальну вигоду.  Звертаємось до всіх готелєрів та рестораторів Прикарпатського краю: будьте обережні з такою особою, як  із Запоріжжя”.   

“Віримо, що правоохоронним органам вдасться знайти з цією особою спільну мову, та, якщо все ж він опублікує відео своєї «знахідки», вимагаємо публічного спростування та вибачення. В іншому разі ми будемо змушені звернутися до суду”, – додають готельєри.

Готель “Станіславів” функціонує з 2008 р., за рейтингом все того ж Booking.com має оцінку 9.0.

Телефонну розмову представники готелю записали