ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Івано-Франківськ запрошує на феєричний фестиваль Pasichna drive

З п’ятниці по неділю на іванофранківців та гостей міста чекає незабутнє дійство – фестиваль Pasichna drive.

 Про це розповіли у вівторок, 6 серпня, на пресконференції з організаторами та учасниками фестивалю, інформує "Галка“.

9-11 серпня франківців запрошують відвідати фестиваль драйву та хорошого настрою “Pasichna drive”. Дійство проводитимуть на Німецькому озері.

Міський голова Руслан Марцінків анонсував, що на містян і гостей міста очікує хороша розважальна програма.

“Основні заходи будуть проводитися у вечірній час, але і вдень є багато цікавинок. Всіх запрошуємо”, – каже мер.

Організатор фестивалю і голова громадської організації “Галицькі леви” Роман Дорожівський розповів, що саме очікує на відвідувачів дійства.

“Основна новинка для франківських фестивалів – це атракція з повітряними кулями. Будуть три повітряні кулі, і всі охочі зможуть піднятися на них на висоту до 50 метрів. Це абсолютно безпечно. Крім того буде багато локацій: будуть байкери, велосипедисти, різні атракції на воді, пінна дискотека. Проведемо фестиваль фарб холі”, – каже Дорожівський.

Роман Дорожівський додає – на дійстві представлятимуть свою продукцію виробники крафтового пива, тому любителям цього напою точно не буде сумно.

Також кожного дня гостей фестивалю розважатимуть відомі місцеві музичні гурти. Серед них “Брати Станіслава”, “Лос Колорадос”, “Пенсія”, “Кораллі” та інші.

“Основне, щоб люди приходили з настроєм поспівати. Будемо якомога більше заохочувати франківців не спостерігати за дійством, а брати в ньому участь”, – каже франківський музикант Ярема Стецик.

Директорка КП “Центр розвитку міста й рекреації” Руслана Василюк сподівається, що завдяки таким і схожим дійствам Німецьке озеро у Франківську в майбутньому стане туристичною принадою.

Крім того організатори обіцяють цікаві локації для дітей.

Старт фестивалю – у п’ятницю о 19:00.

Нагадаємо:Які заходи до Дня міста відбудуться в Коломиї. ПРОГРАМА