ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

ГО "ДІЄ. Добрі Ідеї Єднають" організувала виставку робіт народних майстринь у Печеніжинській громаді. ФОТО

Коворкінг в Рунгурах зібрав разом місцевих майстринь, творчих людей та поціновувачів мистецтва Печеніжинської громади. Тут були представлені вишиті жіночі та чоловічі сорочки, плаття, роботи в'язані гачком: серветки, сумки, іграшки, вироби з бісеру: гердани і образи, прикраси з мікровишивки, корзини з газетних трубочок, дитячі іграшки.
Захід присвячений Дню вишиванки і мав за мету зробити видимими в громаді майстринь, показати всю багатогранність творчих особистостей. Адже це неймовірні жінки, які створюють унікальні речі та бережуть українську ідентичність. В кожній роботі закладений сенс та справжній зв'язок поколінь.


Вважається, що здатність до творчості - це вроджений дар, але це ще й велика копітка робота, вміння вкладати любов у кожну роботу. Саме такими є наші майстрині і вони заслуговують, щоб про них знали якомога більше людей. Бо кожен, хто хоч раз побачить ці чудові вироби, закохається у них назавжди.


На заході не обійшлося і без талановитої молоді. Танець презентувала новостворена танцювальна група, виступали юні вокалістки, музиканти,
звучали авторські вірші. Усі разом згадали тих, хто загинув за свободу українського народу та співпереживали втраті Сашка з відео до композиції
"Crushed" американського гурту Imagine Dragons.


Сподіваємося що наші зусилля допоможуть підвищити економічну спроможність жінок нашої громади та віримо в перемогу України.