ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

За добу на Прикарпатті в трьох аваріях постраждали велосипедисти

Вчора, 13 вересня на Прикарпатті трапилось три ДТП за участі велосипедистів. Всі троє зараз перебувають в лікарні.

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту.

13 вересня біля 18.30 водій маршрутного рейсу Рівне-Івано-Франківськ, керуючи пасажирським маршрутним транспортним засобом Mercedes-Benz, при об’їзді велосипедиста виїхав на смугу зустрічного руху та збив іншого велосипедиста, одразу навпроти воріт місцевого кладовища в селищі Перегінське, та залишив місце ДТП та 58-річного велосипедиста, мешканця селища Перегінське. Велосипедиста доставили до Перегінської ЦРЛ з діагнозом: множинні переломи ребер зліва із зміщеннями відламків, закрита торакальна травма, пневмоторекс, підшкірна емфізема, множинні забиті гематоми плеч та передньої стінки живота, алкогольне сп’яніння. В подальшому потерпілого перенаправлено до обласної клінічної лікарні міста Івано-Франківська. 

Також, 13 вересня приблизно о 22:30 20-річний водій, 1999 авто “Вольсваген Гольф 2”, рухаючись по вул. Чорновола, на перехресті доріг вулиць Соборна-Чорновола-Шевченка, що у Надвірній, виконуючи маневр виїзду на другорядну дорогу по вул. Шевченка, не переконавшись у безпечності виконання даного маневру, допустив зіткнення із 18-річним велосипедистом. В результаті чого, велосипедисту було завдані тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому лівого підколінника, госпіталізований до Надвірнянської ЦРЛ.

13 вересня близько 10:10 в с. Драгомирчани, по  вул. Миру, Тисменицького району, водій автомобіля ВАЗ 210430-20, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухаючись у напрямку смт. Лисець, Тисменицького району, не врахував дорожню обстановку, проявивши неуважність, вчинив наїзд на велосипедиста 1942 року народження, який рухався на велосипеді в протилежному напрямку по краю проїзної частини. Внаслідок ДТП велосипедист госпіталізований в Лисецьку ЦРЛ із діагнозом: з/перелом с/3 правої променевої кістки із зміщенням, в/перелом н/3 правої малогомілкової кістки без істотного зміщення, забійно-рвані рани тильної поверхні правої кисті та н/з правої гомілки.