ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Фоторепортаж з відкриття Міжнародного турніру з боксу у Коломиї

Міжнародний турнір з боксу на призи заслуженого тренера України Івана Данилишина та заслуженого майстра спорту Володимира Колесника зібрав просто неба у Коломиї спортсменів з чотирьох областей України та боксерів з Молдови і Німеччини.

Відкрили турнір Володимир Колесник, Іван Данилишин, народний депутат Андрій Іванчук та представники міської влади.

"Бокс виховує у чоловіках найкращі якості і характер. Дивлюся на тих хлопців, які готуються вийти на ринг, і згадую себе в першому класі, як я прийшов на бокс у "Локомотив". Я пишаюся тим, що Іван Данилишин був моїм тренером і в цілому "Локомотиву"  я  завдячую багато чому в житті і бажаю всім вам розвиватися, займатися спортом і отримувати від цього задоволення", - привітав присутніх Андрій Іванчук.

Першого дня боксували 10 спортсменів. Після кожного раунду ринг доводилося витирати, адже на мокрій від дощу підлозі боксери дуже легко могли послизнутися.

"Дуже крутий турнір, погода, звичайно, неприємна, та для спортсмена це не може стати перешкодою. Суперник був дуже сильний і складно було налаштуватися, та я переміг і тішуся, що відкрити турнір честь випала мені", - каже Ілля Вінтоняк.

 Завершення турніру та нагородження учасників відбудеться завтра об 11 годині.

 

Читайте також: Коршів обіграв Матеївці, а Рашків зіграв унічию з Вербівцями. Другий день турніру "Покуття футбол фест".