ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коршів обіграв Матеївці, а Рашків зіграв унічию з Вербівцями. Другий день турніру "Покуття футбол фест". ФОТО

У рамках турніру "Покуття футбол фест", який організував БФ "Покуття", у Коршеві зустрілися господарі поля та гості з Матеївців. У той же час на Городенківщині Рашків зіграв проти Вербівців.

У Коршеві, навіть попри дощ, який розпочався синхронно з матчем,  футболісти показали достойну гру.

"Захід - безпрецедентний для району: за статусом запрошених гостей, за масштабами залучених команд. Андрій Іванчук запропонував дуже цікавий формат і його радо підтримали. Такий чемпіонат – унікальний.  Ми звикли варитися у власному соку, в тому сенсі, що футболісти з Коломийщини вже добре знають своїх суперників з району і, мабуть, ніколи не стикалися з футболістами з Городенківщини", - пояснив президент футбольного клубу "Покуття" Олександр Тарасюк.

Вже в першому таймі коршівські футболісти домінували над суперником. І до перерви рахунок був 2:0.

"Матеївці - дуже сильна команда, ми постійно вчимося, граючи з ними, і сьогоднішня перемога далася нам нелегко", - наголосив капітан команди з Коршева Іван Яцинишин.

Найдосвідченіший та найстарший гравець матеївецької команди, 54-річний  Михайло Сапович розповів наступне:

"Бачимо, що сьогодні фортуна була не на нашому боці, це – турнір, і тут нема чому дивуватися. Дуже цікаві змагання і дуже важливо те, що відбувається підтримка спорту. Мені в мої роки досі хочеться грали у футбол і потрібно залучати молоде покоління, адже спорт – це здоров’я".

У той же час на стадіоні у Рашкові господарі зіграли з гостями з Вербівців. У рівній боротьбі команди не змогли перемогти суперника - гра завершилася  з рахунком 1:1, тож футболісти чекатимуть матчу-відповіді, який відбудеться вже наступного четверга у Вербівцях.  

Нагадаємо, "Покуття футбол фест" проходить з ініціативи благодійного фонду "Покуття" (засновник - народний депутат Андрій Іванчук). Фестиваль триватиме до 14 липня.

У програмі фестивалю:

футбольний турнір на призи від БФ "Покуття"

благодійний товариський матч ветеранів Городенки і Коломиї з ветеранами "Динамо" Києва

турнір з вуличного футболу

а також - зустріч з головним тренером національної збірної з футболу Андрієм Шевченком.

Як давали старт масштабному "Покуття футбол фесту"- читайте ТУТ.