ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Депутата Печеніжинської ОТГ хотіли усунути з голови земельної комісії через критику місцевої влади

Депутата Печеніжинської ОТГ Василя Стефурака хотіли усунути з голови земельної комісії через критику місцевої влади. З його слів, на попередній  сесії він заявив, що місцевий меблевий комбінат розікрали не без допомоги місцевих представників влади. Вже на наступній сесії була спроба усунути Василя Стефурака з посади голови земельної комісії. Про це депутат написав на своїй сторінці у Facebook. На сесії було запропоновано зняти голову земельної комісії і на наступну сесію підготувати нову кандидатуру. Депутати своїм голосуванням рішення не підтримали. "Все саме цікаве з 76 хв... Хочемо зняти! Чого хочемо зняти і як знімати-не знаємо,бо не сказали чого і як,сказали зняти ми і стараємось...Пес же не питається в ґазди чого і як він має робити він просто виконує команди.." - написав Василь Стефурак, коментуючи відео сесії. У коментарях люди підтримують депутата. Нижче подаємо деякі з них:
Володимир Сторожук:З вдячністю тисну Вашу руку, бо я такий самий. З болем дивлюсь на що перетворили мій мудрий і гордий народ владні перевертні-виродки і породжені ними злидні. Можете розраховувати на мою підтримку. Звертайтесь. Дякую за небайдужість. Разом легше...
Oksana Goretska: Василь Стефурак я про це і писала . Мене справа комбінату не просто цікавить, а болить ... хоча я вам кажу відверто - що якби того обговорення в соц мережі не було , і якби небуло ваших постів я так би і мовчала далі , бо мене і більшість простих людей навіть приблизно ніхто не чує !!! І думка селян нікого не цікавить. Нинішня влада чітко дала це зрозуміти неодноразово.