ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

День, який розділив життя на «до» та «після» Річниця повномасштабного вторгнення в Україну: вшанування героїзму та єднання в боротьбі за свободу

Сьогодні, 24 лютого 2024 року, – друга річниця повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей період став випробуванням для народу України та світового співтовариства.

Протягом цих двох років українці стояли на захисті своєї незалежності та територіальної цілісності в умовах агресії з боку росії. Ця агресія призвела до тяжких втрат серед цивільного населення та військових, а також до глибокого гуманітарного кризи. За цей час ми пройшли багато всього. Були моменти суму та горя, також були моменти радості, надії та віри. І всі ми точно зрозуміли — ми набагато сильніші, ніж ми собі уявляли.

Цей період також став часом міжнародної співпраці та підтримки, зокрема з боку партнерів України з Європейського союзу, НАТО та інших країн світу. Міжнародне співтовариство виявило рішучість у підтримці суверенітету та територіальної цілісності України.

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять тих, хто втратив свої життя в цій боротьбі, та виражаємо щирі співчуття їх родинам і близьким. Ми підтримуємо всіх, хто продовжує боротьбу за мир та свободу в Україні. 

Сильна нація,сильної держави! Все буде УКРАЇНА!

Слава Україні! Героям Слава!!!