ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Чому може знадобитися перехід на новий тариф та як його здійснити?

Зміна тарифного плану — це чудовий спосіб оптимізувати свої витрати та отримати більше від мобільного зв'язку. Виправданий він тоді, коли якийсь з параметрів не влаштовує абонента — вартість чи об'єм включених послуг. Якщо ви опинилися в такій ситуації, то давайте разом розберемося, як підключити тариф, що буде повністю відповідати вашим вимогам.

ТОП-4 причини змінити план

Оператори мобільного зв'язку в нових тарифах часто пропонують покращені умови обслуговування та вигідні ціни, що відповідають актуальним потребам абонентів. Причини переглянути поточний план: 

  • економія коштів за рахунок зменшення щомісячної абонентської плати, вигідних пакетних та безлімітних пропозицій;
  • збільшення обсягу послуг — хвилин, мегабайтів, повідомлень, користування додатками, за яке оператор не знімає мегабайти інтернету;
  • якість обслуговування — нові стандарти передачі даних, вища швидкість інтернету, більший перелік послуг (кілька номерів за одним особовим рахунком, Домашній Інтернет, Київстар ТБ); 
  • гнучкі умови — більшість нових тарифів мають одну чи дві додаткові послуги на вибір, що можна активувати раз на 4 тижні без внесення додаткової плати, абонент сам вирішує, що краще для нього цього місяця (додаткові гігабайти мобільного інтернету за кордоном чи безлімітні дзвінки в мережі).

Проаналізуйте свої поточні потреби та оцініть наскільки поточний план їх задовольняє. Якщо вдосконалити його не виходить, то сміливо змінюйте на новий, а Київстар вже приготував для різні варіанти.

Міграція між тарифами

Щоб швидко та зручно вносити зміни в умови обслуговування, можна скористатися додатком Київстар. Встановіть його на свій смартфон та авторизуйтеся. Там в зручному форматі доступна інформація про поточні умови та є всі варіанти, що доступні до підключення. Перед тим, як починати зміну, слід пересвідчитися, що коштів на рахунку буде достатньо для зняття абонентської плати.

Під планом, що сподобався треба натиснути кнопку «Підключити» та дочекатися доки прийде підтвердження, що процедура пройшла успішно. Такий же механізм зміни діє в особистому профілі абонента на сайті Київстар в розділі «Тарифи». Альтернатива цим способам — звернутися за номерами 477, 477*1, 466 або завітати у найближчий магазин Київстар. 

Змінити тариф — зберегти номер

Якщо ви абонент іншого оператора та хочете користуватися вигідними умовами, що пропонує Київстар, то з послугою MNP це стає можливим. Усе, що потрібно — це кілька простих кроків:

  • подайте заявку в одному з центрів обслуговування або в форматі онлайн;
  • підпишіть документ (можна скористатися електронним підписом);
  • отримайте нову SIM-карту для свого смартфона;
  • дочекайтеся дати перенесення номера та активуйте його.

Перехід на новий тариф — це простий спосіб заощадити гроші та отримати максимум послуг, що відповідають вашим потребам. Тож не відмовляйте собі в цьому.