ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Чи можна отримати кредит з поганою кредитною історією?

Якщо потрібні гроші в борг, ми звертаємося до близьких або друзів за допомогою. Якщо такої можливості немає, єдиний варіант – кредит. Але і тут є свої нюанси. За умови що у вас ідеальний кредитний статус, ви працюєте офіційно і готові надати документи, які б підтверджували вашу платоспроможність – ніяких проблем з отриманням позики не буде. Але що робити, якщо у вас, наприклад, погана кредитна історія? Адже відомо, що банки не надають кредити клієнтам з подібними проблемами.

Де взяти кредит з поганою кредитною історією?

Оскільки банківські установи не надають позики клієнтам з поганою кредитною історією, варіантів не так вже й багато. Якщо вам потрібна чимала сума і ви готові погодитися на заставу, можна скористатися послугами ломбарду. Звичайно, це не найкраще рішення через необхідність передавати своє майно в тимчасове відчуження.

В більшості випадків, якщо необхідно взяти в борг невелику суму грошей (наприклад, до 40 тис. грн.), краще за все звернутися до послуг МФО. Як приклад, ресурс https://finx.com.ua/kredit-s-plohoy-kreditnoy-istoriey, де можна взяти кредит з поганою кредитною історією та без довідки про доходи.

Причина такої різниці довіри до клієнта меж банками та МФО полягає в тому, що МФО, на відміну від банків, не несуть такого великого фінансового навантаження. Банк має витрачати чималі кошти на мережу філіалів, а також підтримувати фінансування всіх напрямків своєї діяльності.

Як відомо, МФО є суто кредитними організаціями. Цим установам не потрібно витрачати кошти на підтримку інших напрямків діяльності. Тому вони можуть собі дозволити певну свободу дій у вигляді більш лояльного відношення до клієнтів. Отже, МФО надають онлайн кредити на банківську картку всім бажаючим, в тому числі позичальникам з поганою кредитною історією.

Що необхідно для отримання позики?

Якщо ваша мета – кредит з поганою кредитною історією, скористайтесь посиланням вище. Щодо умов надання мікропозики (саме таку офіційну назву має даний фінансовий продукт), вони наступні.

Вимоги до позичальника:

  • українське громадянство;
  • вік 18-65 років (повноліття є обов’язковою умовою);
  • відсутність судимостей;
  • наявність паспорта та ІПН;
  • (бажано) відсутність процедури банкрутства в кредитній історії.

Тобто, для отримання позики не потрібно надавати довідку про доходи, а головне – поганий кредитний статус не суперечитиме умовам надання мікрокредиту. Отримати онлайн позику може будь-хто – повнолітній студент, безробітний, пенсіонер віком до 65 років, а також клієнт за поганою кредитною історією.