ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Четверо пасажирів побили провідника поїзда Київ — Івано-Франківськ за прохання не курити в тамбурі

Вночі 20 січня  провіднику поїзда №43 Київ — Івано-Франківськ завдали тілесних ушкоджень четверо пасажирів. Вони курили в тамбурі вагона, тож провідник зробив їм з цього приводу зауваження. У результаті 50-річний залізничник отримав забої обличчя.

Начальник поїзда по радіозв’язку викликав поліцію на станцію Львів. Правоохоронці задокументували правопорушення і затримали хуліганів, повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Укрзалізниця закликає Національну поліцію забезпечити об’єктивне розслідування цього випадку.

Укрзалізниця нагадує пасажирам про заборону куріння тютюнових виробів у громадських місцях, у тому числі у вагонах поїздів, — про це йдеться в статті 13 Закону України від 11.06.2009 № 2899-15 «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення».

Наразі Укрзалізниця та Національна поліція України ведуть переговори щодо можливої співпраці із забезпечення супроводу частини пасажирських поїздів на шляху прямування.

Укрзалізниця неодноразово звертала увагу правоохоронців на необхідність забезпечення громадського порядку в поїздах і вчасного реагування на виклики.