ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Благодійний матч "Покуття" Коломия - "Прикарпаття -ЗСУ" Івано-Франківськ - 0:4. ФОТО

У неділю, 24 липня, у Коломиї відбувся благодійний футбольний матч. Місцеве "Покуття" приймало івано-франківське "Прикарпаття ЗСУ". На стадіон "Юність" прийшло чимало вболівальників, щоб не лише подивитися футбол, але й власними коштами підтримати коломийський 77-й батальйон територіальної оборони Збройних Сил України. 

В дебюті гості організували дуже швидкий гол: Волошинович промчав лівим флангом і прострілив вздовж лінії воріт, де Хома замкнув дальню стійку. До перерви івано-франківці створили ще чимало небезпечних моментів, проте вдалося реалізувати лише один - на 42-й хвилині капітан "Прикарпаття ЗСУ" Цюцюра несподіваним дальнім ударом не залишив шансів голкіперу - 0:2.

У другому таймі "Покуття" дещо вирівняло гру, але на 63-й хвилині дальній постріл Кузьмина знову застав зненацька коломийського воротаря. До завершення поєдинку господарі мали кілька нагод, щоб "розмочити" рахунок, але не судилося. Останнє слово у цій грі було за прикарпатцями, і на 90-й хвилині швидку комбінацію гостей влучним удвром з гострого кута завершив Рудюк - 0:4.

Благодійний матч
«Покуття» (Коломия) - «Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) - 0:4 (0:2)
Голи: 
Хома (1), Цюцюра (42), Кузьмин (63), Рудюк (90)

Прикарпаття (1 тайм): Сердюк - Борисевич, Матушевський, Писко, Рудюк, Волошинович, Цюцюра, Хома, 3 гравці на перегляді.
Прикарпаття (2 тайм): Герич - Геник, Француз, Кузьмин, Оринчак (Рудюк, 69), Дитко, 5 гравців на перегляді.

"Прикарпаття" продовжує підготовку на першому тренувальному зборі і наприкінці цього тижня проведе ще один контрольний матч. У неділю, 31 липня, іванофранківці вдома зіграють спаринг з аматорською командою. Суперник, час і місце проведення гри наразі остаточно погоджуються.

Джерело: пресслужба МФК "Прикарпаття"

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.