ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Б'ємо всі рекорди..." - голова Печеніжинської громади звернувся до мешканців з приводу стрімкого зростання захворюваності на COVID-19

Голова Печеніжинської громади Ігор Довірак на своїй сторінці у фейсбуці звернувся до мешканців з приводу стрімкого зростання захворюваності на COVID-19
"Б'ємо всі рекорди...
На жаль, сьогодні ця фраза вжита в негативному світлі, бо за останню добу показник хворих на COVID-19 в нашій громаді найвищий за весь період пандемії. Сотні хворих на ГРВІ та більше сотні з ковідом", - написав І. Довірак.
З його слів, за останній тиждень по кожній амбулаторії щоденно більше 20-ти позитивних ПЛР-тестів. Тенденція і надалі негативна, сімейні лікарі б'ють на сполох.
"Зараз звертаюся до усіх свідомих громадян, нам з вами під силу знизити цей пік. Давайте не будемо збиратися великими компаніями, обмежено проведення усіх масових заходів, та святкувань.
Знаю, що всім хочеться повеселитися на розколядах, але ж здоров’я та життя важливіші. Якщо ви впевнені в своєму імунітеті і думаєте, що легко поборете хворобу, то подумайте про своїх рідних та близьких.