ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Багатодітна сім'я зі Сходу охрестила на Франківщині 10-х дітей. ФОТО

Сім'я Гюрджян з Лисичанська виховує 10 прийомних дітей. 3-го лютого під час відпочинку у Криворівні на Гуцульщині батьки Ольга і Карен повінчалися в місцевій церкві Різдва Пресвятої Богородиці, а також охрестили за день десятьох дітей.

"Коли під час Різдвяних свят сім"я Ольги і Карена Гюрджян приймала гуцульських колядників у своєму гостинному домі в Лисичанську, важко було передбачити, що і місяць не мине, як ця сім"я відвідає Гуцульщину не лише, аби відпочити, а щоб похрестити десятьох дітей, які отримали у цій сім"ї справжню батьківську опіку і любов, і самим повінчатися, і об"єднати у велику родину багатьох людей, знайомих і незнайомих між собою, з сіл Верховинщини, Києва, Івано-Франківська, Коломийщини..
Так на практиці втілюється гасло "Схід і Захід - разом" ГОСПОДИ--ПОДАЙ МИР УКРАЇНІ..!!!" - написав на своїй сторінці у Facebook капелан Василь Довганюк.

"Такого ще не було!
10 прийомних дітей та їхні батьки, УСЯ родина Гюрджян з Лисичанська, були ОХРЕЩЕНІ сьогодні в Криворівні - серці Карпат!!!
Гуцули - нарід серйозний та завзятий, так що велика родина Гюрджян збільшилася відразу на 26 кумів! Це шалено круто!
Велика любов та Боже благословіння були сьогодні з нами. Емоціі переповнюють, не можу заснути, але завтра (тобто вже сьогодні) зранку - за кермо і додому. Якщо цікаво - розпишу історію «в цветах і красках»
п.с. Організатори цієї події Юрий Верановский та гУцули Криворівні та Верховини.
Так, і я стала хрещеною мамою у Сашка, старшого сина", - поділилася на своїй сторінці у Facebook волонтерка Валентина Варава.