ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

8 сесія Коломийської міської ради потривала 40 хвилин - депутати не проголосували за порядок денний

Сьогодні у ратуші відбувалася 8 сесія Коломийської міської ради, яка потривала лише 40 хвилин.

Під час засідання секретар міської ради і деякі депутати вирішили внести у порядок денний незаплановане питання, а саме запропонували кандидатуру Петра Бойчука на члена виконкому.

«Є пропозиція внести до порядку денного про включення до складу виконкому кандидатури Петра Бойчука. На минулій сесії виключили зі складу виконкому Володимира Григорука» - озвучив пропозицію Віктор Фітьо.

Богдан Станіславський наголосив, що дане питання не було погоджене на погоджувальній раді, проекту рішення немає, тож міський голова, який за законом має висувати кандидатуру на членів виконкому,  такої пропозиції не висуває.

«Це є порушення регламенту. Тому що подання на членів виконкому виносить міський голова. Головуючим на сесії є міський голова», - наголосив у свою чергу Любомир Бордун.

Як пролунало на сесії, депутати кандидатуру Петра Бойчука  готові підтримати, але не порушуючи регламент. Тим паче виконком  наразі працює у звичному режимі.  Тож через порушення регламенту робота міськради була заблокована: депутати не прийняли порядок денний, і міський голова оголосив засідання закритим.

До слова, розпорядженням міського голови Коломиї  скликано дев'яту (позачергову) сесію Коломийської міської ради восьмого демократичного скликання. Вона відбудеться 22 лютого 2021 року о 13:00 в залі засідань міської ради.