ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

5 гаджетів для відпочинку та спорту

Серед десятків корисних пристроїв, доступних сьогодні в магазинах техніки, є декілька речей, необхідних кожному. Це гаджети, які допоможуть почати займатися спортом та активно відпочивати. 

Маст хев гаджети для кожного 

Усі ці пристрої можуть стати корисним подарунком або покупкою для кожного. Вони допомагають стежити за здоров'ям, планувати свій день, відпочивати. Такі речі потрібні кожному, незалежно від професії та хобі:

  • смарт-годинник;
  • навушники;
  • колонка;
  • повербанк;
  • флешка.

Один із найбільш популярних та затребуваних гаджетів - smart watch Samsung. Це багатофункціональний годинник, який можна використовувати як фітнес трекер, будильник, аудіо-плеєр, пристрій для перегляду повідомлень, електронної оплати товарів тощо. Він допомагає слідкувати за фізичною активністю впродовж дня, вимірює кількість кроків та використаних калорій, вимірює пульс, а деякі модели також слугують тонометром та оксиметром. 

 

Бездротові навушники - ідеальний варіант для прослуховування пісень під час пробіжок і тренувань. Це також зручний спосіб слухати вказівки тренерів онлайн, оскільки можна відразу їх виконувати. Крім того, доступними стають різноманітні лекції, уроки, подкасти та інша інформація. 

 

Портативна колонка - зручний гаджет для прослуховування музики під час пікніка, походу, мандрівки. За допомогою колонки також можна організувати спільне тренування на природі або в спортзалі. Павербанк допоможе підтримувати автономність усіх цих гаджетів. Сьогодні можна придбати не лише стандартний павербанк з юсб, але й пристрій із сонячною батареєю. Такий банк заряджається, поки лежить на сонці.

Як працює бездротова флешка? 

Бездротова флешка дозволяє передати інформацію на будь-який пристрій. Навіть на той, у якому немає USB-порту. Тобто з цієї флешки можна перекинути файли не лише на ноутбук, а й на смартфон і інші гаджети. Для цього знадобиться вай-фай або мобільний інтернет. Флешка сумісна з операційними системами Android та iOS, тому знадобитися може кожному. Обирайте корисні гаджети та насолоджуйтесь комфортом!