ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Успішна реалізація проєкту «Освітній прорив» в Коломийському ліцеї №4

Нові можливості для сучасного навчання відкрились у ліцеї №4 імені Сергія Лисенка після реалізації проєкту «Освітній прорив» 

Навчальний заклад спеціалізується на історії, українській та англійській філології. І для того, щоб ці профілі ще більше зацікавили дітей, у ліцеї відкрили медіацентр, лінгафонний кабінет, обладнали два кабінети іноземних мов інтерактивними панелями.

Медіацентр став потужним осередком не тільки для уроків української філології та історії, а й для дозвілля ліцеїстів. Тут вони втілюють свої найсміливіші ідеї, створюють свої проєкти, пишуть наукові роботи МАН, проводять зустрічі, готуються до навчання. Кабінет додатково облаштований інформаційними кіосками, які урізноманітнюють навчання для учнів 5-6 класів, а 11-класники мають змогу готуватись до національного мультипредметного тесту.

Лінгафонний кабінет – це територія іноземних мов. Тут учні покращують навички спілкування та аудіювання практичною англійською. Це вже зовсім інше навчання, яке ґрунтуються на тому, що діти мають вчитись із задоволенням, розуміючи, що ці знання їм обов’язково у майбутньому стануть у пригоді.

Джерело: фб сторінка Богдана Станіславського