ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Бути з Богом - це не завжди йти пішки. Велопроща коломиян до Погоні

Минулого тижня з Коломиї група паломників вирушила у велопрощу до Марійської святині - Погоні разом зі священиком Катедрального Собору Преображення Христового о.Романом Малярчуком. 

Про це йдеться на сторінці Чувайте:

"Бути з Богом - це не завжди йти пішки.
Прагнути Бога - це часом бігти, спотикатись, падати, розбивати чоло, підніматись, загоювати рани і далі прямувати цією нелегкою дорогою. Не менш важливо, іти за кимось. Бачити, що ти не один на шляху. 

Паломників велопрощі завжди не так багато, як піших прощ, адже це складніше з багатьох причин. Але це не зупинило тих людей, які 20 квітня в суботу вирушили на своїх велосипедах до Богородиці в Погоню.
Бо вони знали, що не самі. Що попереду - отець РОМАН МАЛЯРЧУК.

І яка би не була погода, день перед тим навіть снігом кидало, ці люди ризикнули прямувати до Бога. А Бог любить сміливих і подарував чудову сонячну погоду! 
Паломники на велосипедах подолали
50 км, попереду колону супроводжувала патрульна поліція. За що їм велика вдячність.


В Погінській святині отець Роман Малярчук відслужив молебень до Пресвятої Богородиці і кожен склав своє намірення цієї прощі.

Надзвичайно приємно було зустріти в Погоні Владику Миколу Семенишина, який з любов’ю уділив своє благословення всім прочанам. 

Хай всі ці прохання почує наша Небесна Матінка! Хай покриє своїм омофором весь український народ, кожного воїна, кожне зранене серце! Бо коли нам стає важко - треба шукати неба!

Галина Малярчук