ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Топ 3 Причини, Чому Варто Грати у Лотереї

Якщо ви не проти випробувати фортуну і вірите, що вам завжди щастить, гра в лотерею створена саме для вас. Вона має доволі прості та зрозумілі правила, які багатьом українцям знайомі ледь не з дитинства. Уже протягом багатьох років у сім'ях по всій країні є традиція купляти один чи кілька лотерейних білетів і обирати щасливі числа, сподіваючись на перемогу.

Головне тут – вибрати дійсно надійну компанію. Найбільшу довіру у багатьох людей завоювала державна національна лотерея – вона відкриває доступ до цілого ряду ігор, таких як Супер Лото, Лото Трійка, КЕНО, та багато інших. Спеціально для вас, ми виокремили топ 3 причини популярності лото ігор та чому вони варті й вашої уваги.

Позитивні враження та емоції від гри

Коли ми беремо участь у якихось іграх чи змаганнях, виділяються гормони, що відповідають за радість та інші позитивні емоції. Як мінімум тому, що тоді ми стаємо частинкою чогось більшого – великої групи людей, яка любить те ж саме, що і ми. Окрім того, адреналін від гри заряджає енергією та бадьорить.

Це стосується також і лотереї – у таких ігор є своя спільнота. Ви можете познайомитися з гравцями, завітавши на тематичні форуми. Там люди часто діляться історіями успіху, секретом перемог або просто емоціями та враженнями від останніх розіграшів.

На додаток, гра у лотереї часто зближує людей, що живуть разом в одному будинку. Вся сім'я може купити по одному чи по декілька білетів і проводити час разом, спостерігаючи за розіграшем призів. Це створює спільні спогади та покращує настрій.

Великі грошові винагороди

Чи не найбільш важливою причиною, чому люди грають у лотереї, є можливість здобути велику грошову винагороду. Деякі компанії сьогодні виставляють джекпот, що складає понад 20 млн грн. Крім того, у разі, якщо джекпот не буде ніким виграно протягом наступної трансляції, він буде продовжувати рости, аж допоки комусь із гравців не пощастить отримати його.

Тут варто також зауважити, що, чим більший розмір джекпоту, тим більша кількість гравців бере участь у лотереї. Відповідно, тим меншими стають ваші шанси на отримання головного призу. Часто він навіть розподіляється між кількома гравцями, які одночасно змогли вгадати виграшну комбінацію. Тож, якщо ви бажаєте отримати якомога більший шанс на перемогу, то: 

1. Обирайте системну гру, якщо така опція доступна. Вона дозволяє розігрувати в одній комбінації більшу кількість номерів, ніж у стандартному форматі.

2. Грайте у лотереях з меншим головним призом. За статистикою шанси на перемогу у таких іграх помітно вищі.

3. Якщо бажаєте зіграти кількома лотерейними білетами, випробовуйте на кожному з них різну тактику гри. Десь щасливі числа, десь випадкові номери, десь ті, які є статистично найбільш привабливими.

Здійснення заповітних мрій

Навіть якщо не говорити про найбільшу грошову винагороду, лотерея може дарувати великі призи розміром від 100 000 грн і більше. Така сума хоч і не здатна втілити будь-яку мрію у життя, однак одну з них здійснити безперечно можна.

Отже, гравцям подобається не лише сама гра, але й той момент перед нею, коли вони розмірковують: як будуть витрачати виграну суму? І це не обов'язково егоїстичні мотиви – часто переможці спрямовують частину виграних коштів на різноманітні благодійні проєкти. Що своєю чергою дозволяє відчути себе важливою частиною суспільства та допомогти тим, хто цього потребує.