ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Міграція бізнес-інфраструктури у хмару: як реалізувати та що врахувати?

Сучасний світ бізнесу тяжіє до інновацій. І якщо раніше вони були доступні лише компаніям-гігантам, то зараз новітні технології стали значно доступнішими й для менших малого та середнього бізнесу.

Компанія SoftwareOne Україна не лише консультує з питань хмарних технологій та реалізує ліцензії програмного забезпечення, а і допомагає клієнтам обрати оптимальні сервіси та хмарні платформи. 

Переваги використання хмарного сервісу

Перенесення компонентів бізнесу у хмару дозволяє зберігати великі об’єми даних без значних витрат і мати до них цілодобовий доступ з будь-якої точки світу. До того ж це убезпечить дані.

Серед інших переваг перенесення ІТ-інфраструктури у хмару виділяють:

  • широкий функціонал;
  • економія коштів;
  • підвищення гнучкості бізнесу;
  • можливість автоматизації частини процесів із залученням штучного інтелекту.

Завдяки використанню хмарних сервісів, розвиток бізнесу може відбуватися без суттєвого збільшення штату співробітників, додаткового придбання вартісної техніки та програмного забезпечення.

Функції хмарних сервісів надають не лише можливість зберігання даних, а і виконують процеси обчислення, передбачають можливість аналітики, забезпечують захист даних від DDoS-атак та ін.

Якому бізнесу допоможуть хмарні технології?

Основними клієнтами постачальників програмного забезпечення та хмарних технологій є:

  • ІТ-компанії;
  • ритейлери, в т.ч. FMCG-сектор;
  • фінансові організації (банки, страхові компанії);
  • телекомунікації та зв’язок.

Від потреб бізнесу підбираються оптимальні хмарні рішення. 

Ефективні бізнес-рішення з SoftwareOne

Перед вибором сервісу спеціалісти проводять аналіз бізнес-процесів та визначають, які саме функції доречно буде автоматизувати. На основі аналітичних даних будуються вимоги до хмарної інфраструктури.

Після погодження деталей, технічні фахівці виконують роботи з перенесення інфраструктури у хмару. Замовник отримує всі необхідні інструменти та доступ до програмного забезпечення для роботи з хмарними технологіями. За потреби компанія проводить навчання користувачів, і оптимізація бізнес-процесів пройде комфортно.