ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї відбувся форум лідерів шкільного самоврядування «Лідери думок».

Юних лідерів думок Коломиї єднає одна мета - зробити нашу громаду ще кращою! Саме тому вчора  вони зібралися в одному місці, щоб провести форум "Лідери думок". Разом з управлінням освіти міської ради вони змогли організувати дійсно потужний захід та запросити успішних українців, щоб почути їх досвід та поради, аби згенерувати нові ідеї.

Власне на форумі кожен навчальний заклад був представлений своїми лідерами - членами учнівського самоврядування. Після представлення наших ліцеїв перейшли до панельних дискусій. Школярі слухали та дискутували на теми ведення бізнесу в сучасних умовах та про здоровий спосіб життя як ключ успіху. Радий, що зміг поспілкуватися з нашими дітьми на форумі. Це так чудово - бачити запал в їх очах, бажання щось робити та розвиватися.

Дякую кожному причетному до організації форуму. Цей захід вкотре доводить - Коломия продовжує задавати тренди розвитку освіти в Покутському регіоні. І що головне - ці тренди задають наші школярі. А ми йдемо на зустріч та допомагаємо їм у цих прагненнях.

Йдеться на сторінці міського голови Богдана Станіславського