ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Прикарпатські поліцейські з чернівецькими патрульними затримали злодія-гастролера

5 червня на в'їзді у Чернівці співробітники управління карного розшуку, спільно з чернівецькими патрульними, затримали зловмисника, за підозрою у вчиненні крадіжки з автомобіля. За фактом розпочато кримінальне провадження.

Про це інформує поліція Івано-Франківської області на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

До Рожнятівського відділення поліції звернувся 70-річний мешканець Львівської області. Чоловік повідомив, що в Брошнів-Осаді з його автомобіля невідомі викрали барсетку з близько 44 000 гривень та особисті документи.

Відомості про злочин були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковані як крадіжка.

У ході проведення оперативних заходів, завдяки записам із камер відеоспостереження співробітники карного розшуку встановили ймовірний автомобіль, на якому пересувається підозрюваний.

Відтак, правоохоронці негайно розіслали орієнтування всім екіпажам Івано-Франківщини та сусідніх областей. Через декілька годин пошуків один з екіпажів безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції Чернівецької області помітили та зупинили автомобіль, схожий за описом.

На місце події прибули працівники кримінальної поліції та слідчо-оперативна група. З автомобіля правоохоронці вилучили крадені гроші.

У салоні знаходились водій і пасажир, уродженці Грузії, віком від 50 та 64 роки.

Як встановили правоохоронці, саме молодший із них вчинив крадіжку. Зловмисник уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Читайте також: Верховинські рятувальники вивезли з лісу травмовану коломиянку

Зловмисника слідчі затримали. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за крадіжку, поєднану з проникненням, та обрання судом запобіжного заходу.

Слідство триває.