ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Золота каблучка – прикраса яка підходить всім

Всі знають що прикраси треба підбирати з урахуванням багатьох параметрів. Так треба оцінювати вік людини, для якої призначена прикраса, стать та статус. Але існують особливі коштовності, які пасують всім без виключення. Головне підібрати правильне виконання. Так вироби з золота якраз і відрізняються тим що вони універсальні і актуальні як в жіночому, так і чоловічому ювелірному арсеналі. В дитячих серіях теж представлені прикраси з золота, які батьки чи родичі з задоволенням дарують малечі. І серед цього золотого різноманіття є прикраси для рук, а точніше пальців, які теж позиціонуються як універсальні. Інша справа, що в залежності від того це чоловічий арсенал чи жіночий аксесуар має різну назву.

Так для чоловіків це печатка чи перстень з голда, а для жінок - це золота каблучка. Консультанти Злато радять перед тим як придбати каблучку з золота оцінити запропоновані моделі за допомогою фото. Як показує практика, знайомство з колекціями забере багато часу бо виробів дуже багато. Тому щоб зекономити час варто завчасно визначитися з особливостями прикраси в плані металу, з її стилістикою та ціновим сегментом. В такому випадку підібрати каблучку з золота ви зможете за лічені хвилини.

Визначаємо головні якості

Золота каблучка це прикраса, для виготовлення якої використовується дорогоцінний метал високої проби. Це може бути 585-та (частіше) або 750-та проба. Але якщо оцінити колекції мануфактур за допомогою фото, ви побачите відтінкові варіації. Це значить, що майстри використовують різні сплави. Отже каблучка золота доступні у такому кольорі голда як:

  • Жовтий;
  • Червоний;
  • Рожевий.

У сучасних панянок особливою популярністю користуються каблучки з білого золота. Вони виглядають дуже стильно крім того ідеально вписуються в різні образи. Також родієве покриття, яке надає металу цього білого кольору підвищує блиск виробу, його зносостійкість і робить максимально безпечним навіть для людини з чутливою шкірою.

Окрім кольору відрізняються каблучки за стилістикою і призначенням. Так майстри пропонують колекції «на кожен день» та серії, де представлені ексклюзивні, дуже вишукані та коштовні екземпляри. Такі варіації, багато прикрашені дорогоцінним камінням та з дуже оригінальним дизайном – це прикраси, як призначені для доповнення вечірніх луків. Носити такі каблучки днем не комільфо.

Отже визначившись з металом, відтінком та призначенням можна сміливо переходити до вибору прикраси за дизайном та декором і, безперечно, вартістю. Майстри в своїх колекціях пропонують серії ексклюзивні (дуже дорого ювелірні вироби), в високому сегменті прикраси, в середньому та навіть бюджетному. Так придбати вигідно золоту каблучку дуже реально і така «бюджетна» модель теж вразить оригінальним дизайном та стильним виглядом. А ще консультанти Zlato радять загадати про золоту каблучку коли треба підібрати красивий презент панянці. Така прикраса вразить і юну дівчину і солідну респектабельну бізнес вумен. Бо золоті каблучки – це одні із найулюбленіших прикрас серед жінок різного віку та статусу.