ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Зіткнення двох автомобілів та наїзд на пішохода: у Коломийському районі сталися дві ДТП. ФОТО

Одразу дві дорожньо-транспортні пригоди трапились минулої доби у Коломийському районі.
Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась в селі Саджавка, що в Коломийській територіальній громаді, надійшло вчора зранку.
Поліцейськими встановлено, що 21-річний водій автомобіля «RENAULT CLIO» не врахував стан дорожнього покриття, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із рейсовим автобусом "Коломия-Буковель". На момент аварії в автобусі перебували пасажири.
В результаті автопригоди керманич легковика та троє пасажирів автобуса травмовані. Їх доставлено до лікарні.
Водіїв перевірено на стан сп'яніння. Вони тверезі.
А в Снятині 27-річний водій «Volksvagen Golf» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив з’їзд з дороги на узбіччя. Надалі допустив зіткнення із зупинкою та здійснив наїзд на пішохода.
Жінку, місцеву мешканку, 1986 року народження госпіталізовано до лікарні.
Водій за кермом був тверезий.
За фактами автопригод розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
 
Поліція Прикарпаття наголошує на неухильному дотриманні Правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами.
Водії: будьте обережними на дорогах, вибирайте безпечний швидкісний режим та не сідайте за кермо в стані алкогольного сп'яніння.
Пішоходи: не перебігайте дорогу — ні на пішохідному переході, ні в невстановлених місцях. Автомобіль не зупиняється миттєво.
Будьте відповідальними водіям та пішоходами! Це збереже Ваше життя!