ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Збірна команда депутатів Прикарпаття всьоме перемогла на Всеукраїнській спартакіаді. ФОТО

  У Чорноморську Одеської області завершилася ІХ Всеукраїнська спартакіада серед депутатів всіх рівнів.

За результатами змагань у всіх видах спорту збірна команда депутатів Івано-Франківської області на чолі з головою обласної ради Олександром Сичем виборола “золото”, посівши почесне перше загальнокомандне місце. Загалом це вже сьома перемога прикарпатських обранців на спартакіаді, повідомляють на сайті облради.

Персональний склад всіх збірних значно змінився у зв’язку з місцевими виборами. Якщо раніше ми могли наперед передбачити, якими будуть наші суперники, то цього разу спрогнозувати ситуацію було неможливо. До останньої секунди останнього фінального матчу ніхто не знав, як розв’яжеться інтрига. І в цьому справжній смак спорту. Але я шалено задоволений, що нам вдалося вчергове підтвердити чемпіонське звання. Коли ми їдемо на спартакіаду, нас з одного боку розриває гордість від того, що ми переможці, а з іншого – ми розуміємо, яка це відповідальність на кожному з нас“, – розповів голова обласної ради Олександр Сич.

Основну кількість очок збірній принесли волейбольна та футзальна команди. Не програвши жодного матчу упродовж змагань прикарпатські волейболісти посіли першу сходинку п’єдесталу. Водночас футзалісти вибороли “бронзу”, поступившись депутатам Чернівецької та Полтавської областей.

Підсилили лідерські позиції збірної Прикарпаття результати гравців в індивідуальних видах спорту. Нагадаємо, за підсумками змагань на їхньому рахунку дві “золоті” та одна “бронзова” медалі.

Відзначимо, що учасниками ІХ Всеукраїнської спартакіади серед депутатів всіх рівнів були збірні команди 15 областей України. Івано-Франківщину на змаганнях представляли 23 депутати.

У волейболі:

У футзалі:

У настільному тенісі:

У шахах:

У шашках:

До теми: Збірна команда депутатів Івано-Франківської області здобула перші медалі ІХ Всеукраїнської спартакіади