ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Заступник міського голови Володимир Григорук куруватиме в Коломиї комунальну службу

31 грудня міський голова Коломиї Богдан Станіславський представив керівництву комунальних підприємств міста профільного заступника.
Володимир Григорук у команді Станіславського відповідатиме за роботу комунальників, повідомляють на сторінці міськради у фейсбук.
"Ця громада - наша спільна відповідальність. Бо від нас з Вами залежить комфорт кожного мешканця. Тому я прошу ставитись до нашої громади, як до власного дому. Бо настав час господарського підходу: комплексного і розумного. Я вірю, що нам це під силу. Єдине, чого я прошу Вас - бути чесними. Бо разом з великою повагою до Вашої роботи я обіцяю чіткий контроль." - сказав комунальникам Володимир Григорук.
Міський голова Коломиї Богдан Станіславський каже, що впевнений, нашу громаду обов’язково чекає розквіт. І комунальники відіграють дуже важливу роль у процесі розвитку громади.
"На кожного з Вас і на кожного Вашого працівника ми покладаємо великі надії. Сподіваюсь на відповідальність і бажання прискіпливо та якісно робити свою справу. Лише тоді ми досягнемо успіху. Вірю, Володимиру Григоруку вдасться відповідно налагодити роботу", - сказав Станіславський.