ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Заробітчанка, в якої підозрюють коронавірус, зараз перебуває вдома на Коломийщині

"Дзеркало" вже писало про 39-річну заробітчанку з Коломийщини, яка повернулася з Бельгії і з підозрою коронавірусу втекла з київської лікарні.  Разом з чоловіком її шпиталізували в обласну інфекційну.

Після публікації до редакції подзвонила мешканка Молодятина, звідки й є жінка, в якої підозрюють коронавірус, і повідомила що наразі заробітчанка перебуває в селі, тож мешканці звернулись до правоохоронних органів.

Наші журналісти зв'язались з начальником Коломийської поліції Остапом Білейчуком. Він повідомив, що з обласної інфекційної жінку виписали, адже повторний тест показав негативний результат.

Нагадаємо, у Києві заробітчанці робили 4 швидкі тести – останній показав позитивний результат. Тому у столиці жінці поставили діагноз «Підозра на коронавірус».

Наразі жінка зобов'язана дотримуватися самоізоляції, в іншому випадку на неї буде складено протокол про адміністративне порушення.

Нагадаємо, порушення правил щодо карантину передбачає накладення штрафу  від 1 700 грн до 3 400 грн.

"Дзеркало" й далі стежитиме за розвитком подій.

За повідомленням Центру громадського здоров'я України, самоізоляція – це утримання від контакту з іншими, щоб зменшити ризик інфікування. Самоізоляція передбачає будь-які ситуації, коли ви тісно контактуєте з іншими людьми (наприклад, близький контакт віч-на-віч на відстані менше ніж 2 метри). 

Головне фото ілюстративне