ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Запрацював оновлений сайт Коломийської міської ради

Запрацював оновлений сайт Коломийської міської ради.
 
Сьогодні до вебресурсів першою вимогою стала простота у користуванні та функціональність. Якісний сайт – це сайт, де будь-яку інформацію можна знайти за три кліки. Саме тому фахівці відділу інформаційних технологій міськради взялися за якісні зміни офіційного сайту. Інтерфейс сайту лаконічний, а рубрики дозволяють легко орієнтуватись, куди переходити і де знаходяться потрібні дані, повідомляють на сторінці міськради у Фейсбук.
 
Найбільша перевага – систематизовані електронні сервіси у одному розділі «Е-місто». Тут запити, звернення, петиції, запис у дошкільні та середні заклади освіти, інформація про освіту, інтерактивна карта комунального майна, закупівлі, бюджет, геопортал, запис до лікаря, громадський транспорт і ще багато іншого. Деякі розділи ще допрацьовуються, тому, якщо у вас є пропозиції – подавайте.
 
Пошук нормативних документів максимально простий: можна шукати за тезою, номером, датою чи назвою. Потрібний документ можна скачати разом з результатами поіменного голосування.
 
Активна кнопка трансляцій наживо, номер цілодобової гарячої лінії, запис на прийом, електронне звернення та контакти міськради знаходяться на головній сторінці. Крім них можна знайти оголошення, новини, корисні посилання на урядові портали. Таке мінімалістичне заповнення головної сторінки дозволяє без довгих пошуків знайти основну інформацію.
 
"Сподіваємось, вам сподобається оновлений сайт і він стане в нагоді кожному, хто цікавиться життям міста", - йдеться у дописі.