ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Запрацювала національна лінія підтримки дружин і сімей захисників і захисниць

Лінію підтримки для близьких ветеранів і військових запустили Ветеран Хаб. До російського вторгнення організація дбала про адаптацію ветеранів АТО / ООС до мирного життя. Тепер її завдання – підтримати рідних ветеранів та військових, які знову стали до зброї. Лінія доступна з усієї України телефоном щодня: 067 348 28 68

Доки ветерани й військові захищають усіх нас, психологи та юристи подбають про найдорожчих людей захисників і захисниць — їхніх дружин, чоловіків, батьків і дітей, і членів родин.

Підтримка психологів та консультації юристів відбуваються телефоном для клієнтів з будь-якого куточка країни. Лінія працює щодня з 8:00 до 22:00 години. Усі консультації безоплатні та конфіденційні.

Психологи вислухають і підтримають членів родин ветеранів і військових, яким потрібно почути живий голос та втамувати тривогу. Терапевти підкажуть, як поводитися у кризових станах і правильно підтримувати близьких.

Також можна отримати консультації юристів щодо документів й оформлення у новому місці, для виїзду за кордон, отримання соціальних виплат, а також освіти для дітей. Юристи добре знаються на сфері ветеранських справ.