ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

За сприяння Андрія Іванчука коломийські мистці представили у Києві ювілейну виставку. ФОТО

Як повідомляли раніше, у Києві відкрили виставку коломийських мистців.  Захід приурочили 5-річчю заснування Коломийської регіональної організації Національної спілки художників України.

З транспортом коломийським мистцям допоміг благодійний фонд "Покуття", створений за ініціативи народного депутата України Андрія Іванчука.

Слова подяки вчора на своїй сторінці у Facebook написала голова Коломийської регіональної організації Національної спілки художників України Катерина Каркадим.

"Мистецька Коломия мала й має людей, які не байдужі до її культури. Товариство Коломийської регіональної спілки НСХУ щиро вдячні нашому земляку, народному депутату України Андрію Іванчуку та його благодійному фонду "Покуття" у сприянні показу ювілейної виставки спілки у Центральному будинку художника НСХУ у Києві. Ми - це 10 мистців, яким фонд допоміг вчасно, зручно, швидко перевезти понад 120 творів...проїхати майже 1500км... Вдячні всім хто долучився до цієї події - Юрію Овчаренко, Уляні Мандрусяк... вдячні й присутнім на презентації... наша виставка буде до 30 вересня...приходьте!" - йдеться у дописі.

 

До теми: Ще 4 школи Городенківщини й Коломийщини отримають комп'ютерні класи від БФ "Покуття" з ініціативи Андрія Іванчука.