ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 16 пожеж

Причини виникнення пожеж і збитки встановлюються.

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту ОДА.

О 14:31 у селі Хутір-Будилів на Снятинщині трапилася пожежа житлового будинку, котрий належить 57-річному чоловікові. Вогнем знищено пральну машину та речі домашнього вжитку на площі 10 квадратних метрів.

О 15:06 у Тлумачі на вулиці Башта загорілася суха трава на відкритій території, площею 1000 квадратних метрів.

Приблизно тоді ж в Івано-Франківській МР у селі Крихівці сталася пожежа сухої трави на відкритій території на площі 200 квадратних метрів.

А в селі Підпечари Тисменицького району спалахнула будівля недіючої ферми, власник якої досі встановлюється. Вогнем знищено суху траву на площі 40 квадратних метрів.

О 16:07 у селі Голинь Калуського району теж загорілася суха трава на відкритій території, площею 150 м. кв. 

Так, пожежа сухої трави сталася у Калуші у м-н. Залісся, селі Нижнів Тлумацького району, смт. Заболотів Снятинського району, Тисмениці на вулиці Америка, селі Голинь Калуського району, Тлумачі на вулиці Височана, смт. Войнилів Калуського району в м-н Будустів, а також Коломиї на вулиці Мазепи.

О 20:40 в Івано-Франківську на вулиці Гаркуші сталася пожежа на горищі 4-х поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 1 квадратних метрів. Працівниками пожежно-рятувальної служби врятовано особу без постійного місця проживання, котра від подальшого лікування відмовилася. Особисті дані встановлюються.

О 22:03 в Івано-Франківську на вулиці Січових Стрільців трапилася пожежа побутового сміття на площі 4 квадратних метрів.

Після опівночі в селі Завадка Калуського району горіла дерев’яна господарська будівля 50-річного господаря. Вогнем знищено господарську будівлю, 3 т грубих кормів, 3 м. куб. дров і 20 курей. Врятовано будівлю літньої кухні й оборіг із сіном.

Читайте також: На Франківщині викрили зловмисників, які обкрадали автівки. ФОТО

Окрім того о 21:14 в Івано-Франківську на вулиці Чорновола сталося коротке замикання електропроводів зовнішньої сторони стіни 3-поверхового житлового будинку, без подальшого горіння.

Хибні виклики:
– о 14:14 - вулиця Довженка, Івано-Франківськ.
– о 18:20 - село Камінь, Рожнятівський район.